Kees Hin en Marcel van  Benthum voor hun nieuwe bedrijf aan de Reijer Keijserstraat.
Kees Hin en Marcel van Benthum voor hun nieuwe bedrijf aan de Reijer Keijserstraat. Foto: Gerard Timmerman

Kees Hin Banden naar Wezenland

Marcel van Benthum en Kees Hin van het gelijknamige bandenbedrijf betrekken woensdag 1 oktober hun nieuwe bedrijfspand aan de Reijer Keijserstraat in Den Burg.

De verhuizing volgt op de kop af twintig jaar nadat Kees Hin zijn bedrijf in banden, uitlaten, accu's, schokbrekers en onderhoud en reparaties vestigde in het pand op het bedrijventerrein aan de Abbewaal. In 2001 kreeg hij versterking in de persoon van monteur Marcel van Benthum. De samenwerking tussen de twee beviel dermate goed dat ze sinds 2008 een vennootschap onder firma vormen. De banden- en uitlaatspecialisten hebben in de loop der jaren een grote vaste klantenkring opgebouwd, zowel in de zakelijke als in de particuliere markt. 'Een band kun je overal kopen, maar goed advies is moeilijk te vinden', doelen ze op het opgebouwde vakmanschap en de service aan klanten. 'Voor ieder type voertuig hebben wij de geschikte banden. Nagenoeg ieder merk kunnen wij leveren en veel modellen zijn op voorraad. Ook voor winterbanden, gebruikte banden en reparatie is men hier welkom.' Wie onderweg een lekke band heeft of bij een andere calamiteit, kan een beroep op het tweetal doen, ook buiten kantooruren.

Dezelfde gezichten dus, hetzelfde bedrijf, maar op een andere plek, eveneens goed bereikbaar. Woensdag 1 oktober houden ze van 16.00 tot 20.00 uur open dag in hun nieuwe bedrijfspand aan de Reijer Keijserstraat .