Inloopspreekuur

vragen hypotheek

Voor wie rondloopt met hypotheekvragen houdt de Rabobank Kop van Noord-Holland zaterdag 27 september van 10.00 tot 14.00 uur Hypotheek Inloopspreekuur.

De datum is gekozen om beslagen ten ijs te komen tijdens de NVM Open Huizen Dag op 4 oktober. Financieel adviseurs van Rabobank geven vrijblijvend antwoord op woonvragen. Het is verstandig een recente loonstrook mee te nemen. Ook wie zich niet oriënteert op een nieuwe woning maar denkt aan een verbouwing of een hypotheek wil wijzigen, is welkom op het inloopspreekuur. Wie op 27 september niet in de gelegenheid is kan een afspraak voor een ander tijdstip maken.


Cursus weerbaarheid

MEE Noordwest-Holland start 30 september de cursus 'Ho, tot hier en niet verder'. De cursus is bestemd voor moeilijk lerende meiden van 12 tot 16 jaar en wordt gegeven in judoschool Dun Hong, Pasteurstraat 6a, 1782 JD in Den Helder. Er zijn tien bijeenkomsten, dinsdag van 9.00 tot 10.15 uur. Geleerd wordt om sterker te staan en zelfvertrouwen te ontwikkelen. De cursus kost €10,-. Aanmelding via MEE Noordwest-Holland, tel. 088 6 522 522 of e-mail: vraag@mailmee.nl