Koor ouders Vrije School zoekt leden

Dirigente Mirre Valkenburg is op zoek naar leden voor een op te richten ouderkoor op de Vrije School Texel. Iedereen is welkom.

Het repertoire is gericht op de jaarfeesten die binnen de antroposofie gevierd worden. Daarnaast worden stukken gezongen uit het wereldmuziek repertoire. Ook is uitgebreid aandacht voor stemvorming, luisteren en samenklank. De repetities vinden om de week plaats op de maandagavond van 19:30 tot 20:30 uur. De kosten zijn €6,- per persoon per
repetitie (betaling per maand). Op maandag 29 september is een gratis proefles op de Vrije School, Gasthuisstraat 55, Den Burg. Mirre Valkenburg (Texel, 1983), zelf oud leerling van de Vrije School Texel, volgde haar eerste zanglessen op Muziekschool Texel (Artex) bij Claudia Reij. Later vervolgde zij haar muzikale vorming aan Codarts, Conservatorium van Rotterdam. Hier specialiseerde zij zich in verschillende Zuid-Amerikaanse muziekstijlen, waaronder Braziliaanse muziek en tango. Ervaring in koordirectie deed zij op bij het dirigeren van popkoor Pleasure te Schiedam, in opdracht van het Charles Vermeer Zanginstituut. Mirre werkt nu als zangdocente in Delft (Rootz muziekscholen) en Rotterdam (Erasmusica, Erasmus m.c.) en is zangeres in verschillende formaties.