Fragment uit de documentaire 'Uitgetekend' over Antoon Goes.
Fragment uit de documentaire 'Uitgetekend' over Antoon Goes. Foto: John Smi

Film Antoon in Alzheimer Café

Er zijn nog kaarten beschikbaar voor Alzheimer Café Texel op dinsdag 30 september in De Buureton. Op die avond wordt de documentaire 'Uitgetekend' over Antoon Goes vertoond.

Vier jaar lang werd Antoon Goes gedurende zijn ziekteproces, vanaf het moment dat hij naar De Gollards was verhuisd tot zijn overlijden, gevolgd met de camera. Met als resultaat een integer portret van de impact die de Ziekte van Alzheimer had op hemzelf en zijn naaste familie. Na het bekijken van de film blikt initiatiefnemer en gespreksleider Margreet Berndsen terug met de dochters van Antoon, Janna Siersma-Goes en Linda Schlimbach-Goes en cameraman John Smit.

Gratis toegangskaarten zijn af te halen bij de Buureton. Namens Stichting Geriant (DOC-team) is Els van der Stadt, casemanager dementie op Texel, aanwezig. De avond begint om 19.15 uur met koffie en muziek verzorgd door Jug Bross. Om 19.30 uur begint de documentaire, met aansluitend het interview. Om 20.45 uur is er een hapje en een drankje, de avond duurt tot 21.30 uur. Kaarten voor de gratis voorstelling op vrijdag 26 september in Cinema Texel zijn af te halen in Het Open Boek.