Startnummer Halve Marathon afhalen

Deelnemers aan de Halve Marathon kunnen zaterdag 27 september van 13.00 tot 17.00 uur hun startnummer afhalen op de Waddenmarkt op de Groeneplaats.

Waar deelnemers de startnummers eerder kregen thuisgestuurd, moeten die nu worden opgehaald. Dit kan samen met het shirt dat zondag tijdens de loop kan worden aangetrokken. Voor veel deelnemers was een bezoekje aan de markt de afgelopen jaren al een gewoonte, waar bekenden elkaar begroetten.

Op de Waddenmarkt zijn foto's te zien van 'Waddenfotograaf' Pieter de Vries en is een optreden van het Oudeschilder Visserskoor. De Waddenmarkt wordt in samenwerking met Smakelijk & Meer gehouden. Op de speciale markt allerlei lokale- en waddenproducten. Meer dan tien Texelse leveranciers hebben medewerking toegezegd. Een markt met volop Waddengevoel en gezelligheid, voorspelt de organisatie. Het Oudeschilder Visserskoor brengt vanaf 15:30 uur liederen ten gehore.

Deelnemers die niet op Texel zijn maar zondag 28 september aanmonsteren in Den Helder of in Den Hoorn starten kunnen hun startnummer op zondagmorgen voor de start afhalen. Meer informatie hierover is beschikbaar op de website www.texelhalvemarathon.nl.