Rob Sanders van Brasserie TX tekent met Tevoko-voorzitter Ben Kenter het sponsorcontract.
Rob Sanders van Brasserie TX tekent met Tevoko-voorzitter Ben Kenter het sponsorcontract. Foto: Tevoko

Nieuwe sponsor Eilandcompetitie

De Eilandcompetitie volleybal heeft met ingang van het seizoen 2014-2015 een nieuwe sponsor en daarmee een nieuwe naam gekregen.

Brasserie TX, onderdeel van het Havenhotel Texel, is bereid gevonden om met directe ingang haar naam aan deze door Tevoko georganiseerde competitie te verlenen. Na een sponsorloos jaar is Brasserie TX de opvolger geworden van de Vlinderwinkel. Eigenaar Rob Sanders, in een ver verleden ook een actieve volleyballer, zette donderdagmiddag in de eigen brasserie zijn handtekening onder het contract, waarmee hij zich minimaal éen jaar verbindt aan de Texelse recreatieve volleyballers. In de Brasserie TX Eilandcompetitie spelen elke dinsdagavond in sporthal Ons Genoegen 35 teams in drie verschillende klassen op recreatief niveau om de Texelse eer.

Op de foto ondertekenen Rob Sanders,eigenaar van Brasserie TX , en Tevoko-voorzitter Ben Kenter het nieuwe sponsorcontract vpor de eilandcompetitie volleybal.

Het programma van de eilandcompetitie, iedere dinsdagavond in sporthal Ons Genoegen, staat elke week in de Texelse Courant.