Winst jeu de boules

bij Adam en Eva

Het Texels doublette Rob Blok en Alie Schouten heeft zondag het Adam en Eva-toernooi bij jeu de boulesvereniging PON in Schagen gewonnen.

Het thuis spelende duo Jaap Oostindiër en Annemarie Kuipers werd tweede, gevolgd door Ruud Schuur en Nel de Betue, ook van PON. Van de 22 gemengde koppels kwamen er maar liefst zeven van het eiland Texel. Rob Blok en Alie Schouten wonnen al hun vijf gespeelde partijen. Dat lukte ook Jaap Oostindiër en Annemarie Kuipers maar hun saldo was lager. Wedstrijdleider Kees Kruidenberg kon terugkijken op een geslaagde zonnige dag. 'Het was maar één keer nodig om te schuilen voor een buitje', vertelt Kruidenberg.


Smartlappenkoor

Het Smartlappenkoor hervat maandag 15 september de repetities in dorpshuis De Waldhoorn in Den Hoorn. De repetities zijn om de twee weken op maandagavond van 20.00 tot 22.00 uur.


Laatste nachtbus

Om de nachtelijke piekbelasting in het seizoen weg te krijgen vertrekt er iedere zaterdagnacht een extra bus om 03.45 uur vanaf de Nikadel naast de Lidl. Op zaterdag 13 september rijdt deze bus dit seizoen voor de laatste keer.