Het in het nieuw gestoken damesteam van SVO.
Het in het nieuw gestoken damesteam van SVO. Foto: Sieme Rijk

Texel Campings sponsor SVO

Trainingspakken hadden ze al (Witte De Nes), van tassen waren ze ook al voorzien (TX 22, Richard v/d Meulen) en bij aanvang van het nieuwe seizoen spelen de voetbaldames van SV Oosterend (MB), gecoacht door Sieme Rijk en dat komend seizoen getraind gaat worden door Jacob Mechielsen, nu ook in een nieuw wedstrijdtenue.

Aanvoersters Maaike Bremer en Babet Eldering ontvingen afgelopen zaterdag op camping Kogerstrand uit handen van sponsor Gert-Jan en Anneke Ippen hun nieuwe tenues waarop de naam en het logo van Texel Campings zal prijken. Aanvoerders Maaike Bremer en Babet Eldering bedankten hen voor de nieuwe tenues en overhandigde een bos bloemen. Dat het een enthousiast collectief team is blijkt wel, ver voor de aanvang van de competitie zijn de dames zelf al gaan trainen en 28 september doen ze allen mee aan de halve marathon.

Op de foto vlnr: achterste rij: Babet Eldering, Jeanine v/d Vis, Maaike Bremer, Kyra Leopold, Manouk Ensink, Demelza v/d Meulen, Sharon Ippen, Marieke Schraag en sponsor Gert-Jan Ippen. Voorste rij: Nikky Douma, Annanina Koot, Judy Daalder, Rosanna Boersen, Laura Schulze.