Ballonvaart boven Texel in de planning

Jan Haag werkt met ballonvaarders van Excellent Ballooning aan de voorbereiding komend najaar van enkele ballontochten. Er zijn nog enkele plekken vrij. Kosten voor een vlucht boven Texel €185,- en van Texel naar Friesland €230,-. Reserveren kan via 310083 of janhaag49@gmail.com.


Ledenvergadering

schakers En Passant


Schaakclub En Passant opent het seizoen op maandag 8 september met de jaarlijkse ledenvergadering in Hotel Den Burg.

De bijeenkomst begint om 20.00 uur. Het bestuur van de club hoopt dat alle leden van de partij zullen zijn. Daarnaast nodigt En Passant van harte ook de schakers uit die overwegen deel te nemen aan de clubcompetitie en hoopt deze spelers over de streep te trekken. De club zou graag een aantal nieuwe leden binnen de gelederen zien. Na de vergadering is er nog gelegenheid een paar potjes te spelen.


Wassenaar winnaar jeugdwedstrijd

Daniel Wassenaar is winnaar geworden van de jeugdwedstrijd die zondag werd gehouden op golfclub De Texelse. Het was deze dag heerlijk golfweer, al moest de start van de 18 holes stableford een half uur worden uitgesteld vanwege hevige regenval met onweer.

In de categorie ´18 holes Stableford´ was het Daniel Wassenaar die met 40 punten de eerste prijs in ontvangst mocht nemen. De longest werd geslagen door Laurens Groothuis en de neary door Daniel Wassenaar. In de ´Tweede categorie 9 holes Stableford´ won Yanick van der Korst met 22 punten. De longest werd hier geslagen door Toon Pop, de neary was voor Yanick van der Korst. Bij de ´Derde categorie 9 holes Stableford´ (paarse tees) mochten de jeugdspelers van speciale tees spelen die dichter bij de greens waren geplaatst. Mats Werkman won deze categorie met maar liefst 24 punten. De longest werd geslagen door Jarno Witte.

Uitslagen: 18 holes stableford: 1. Daniel Wassenaar, 2. Hugo Groothuis, 3. Huub Schuijl; 9 holes stableford: 1. Yanick van der Korst, 2. Dorian Wassenaar, 3. Toon Pop; 9 holes stableford (paars): 1. Mats Werkman, 2. Olivier Langendam, 3. Gijs van der Stok.