'Gezelligste terras'

De Smulpot in Den Burg en Restaurant de Robbenjager bij De Cocksdorp maken kans op de titel 'Gezelligste Terras van Nederland'.

Bij de Verkiezing van het Gezelligste Terras zijn De Smulpot en Restaurant de Robbenjager uitgeroepen tot de Gezelligste Terrassen van de gemeente Texel. De Smulpot kreeg van het publiek de meeste stemmen en Restaurant de Robbenjager ontving de hoogste waarderingscijfers. De twee terrassen vertegenwoordigen Texel in de landelijke finale die plaats vindt tot en met 10 september 2014. Daarin maken de beide terrassen kans op de provincie overwinning en de landelijke titel van het 'Gezelligste Terras van Nederland'. Lisanne Feenema van de organisatie roept iedereen op om een stem uit te brengen op één van de finalisten. 'Het is ontzettend spannend in de finaleronde wie er gaat winnen en iedere stem telt.

Bij het uitbrengen van een stem worden rapportcijfers gegeven voor locatie, sfeer, service en prijs/kwaliteit-verhouding. 'Ook die rapportcijfers tellen allemaal mee in de uiteindelijke eindstand', aldus Feenema.

Stemmen kan tot en met 10 september 2014 via de website www.gezelligsteterras.nl