Goede resultaten op shetlandmendag

Marga Zandstra en Laura Pollichino zijn afgelopen weekend met hun shetlander Pepper afgereisd naar Voorst om deel te nemen aan de populaire internationale shetlandmendag.Onder shetland menners is dit al jaren een zeer gewilde wedstrijd, waar maximaal 70 combinaties aan deel mogen nemen.

Je kunt je inschrijven voor de samengestelde menwedstrijd, deze bestaat uit een wegparcours, pionnen-/ behendigheidsparcours en 4 marathonhindernissen. Daarnaast aan het pionnen- en behendigheidsparcours en het "speel je spel" (dit is een pionnenparcours met 1 marathonhindernis). Zandstra en Pollichino zijn afzonderlijk gestart met shetlander Pepper. Beiden behaalden een uitstekend resultaat. Marga is eerste geworden in de rubriek samengestelde menwedstrijd enkelspan en Laura is tweede geworden in de rubriek pionnen- en behendigheidsparcours.


Bouwvlak verschuift

B en w werken mee aan de verplaatsing van het agrarisch bouwvlak Zuid Haffel 10. Het vlak van een hectare met daarbij horende bebouwingsrechten gaat van de oostzijde naar de westzijde van het perceel wat in het belang is van een efficiƫnte, toekomstgerichte bedrijfsvoering. De daarvoor benodigde procedure gaat van start. Wie denkt door deze wijziging schade te ondervinden kan een verzoek tot planschadevergoeding indienen.