Aanbesteding Jeugdhulp en Wmo

De documenten voor de aanbesteding van Jeugdhulp en de Wmo in 2015 in de regio Noordkop zijn per 25 juli (Jeugdhulp) en per 1 augustus (Wmo) openbaar. De documenten voor de aanbesteding zijn beschikbaar op Tenderned.

Dit is de landelijke plek op internet waar trajecten van aanbesteding openbaar te volgen zijn. Voor de aanbieders van Jeugdhulp en Wmo is dit het moment waarop zij kunnen starten met het maken van een offerte. Tot 22 augustus hebben aanbieders van Jeugdhulp de tijd om hun offerte aan de gemeenten uit de Noordkop uit te brengen. Aanbieders van Wmo hebben de tijd tot vrijdag 5 september.

Vanaf 9 september 2014 starten de vier gemeenten uit de Noordkop met de beoordelings- en gunningsadviezen.

De continuïteit van het zorgaanbod is van groot belang, en dat voor een goede kwaliteit en prijs. Zo kan een optimaal inkoop- en aanbestedingsresultaat worden behaald. De regio in de Noordkop streeft verder zoveel mogelijk naar het afsluiten van raamovereenkomsten met zorgaanbieders die al actief zijn in de Noordkop. Het meest actuele overzicht van (voor)aankondigingen van de Europese aanbestedingen vindt u op www.tenderned.nl.