The Purge: Anarchy draait vanaf komende week in Cinema Texel.
The Purge: Anarchy draait vanaf komende week in Cinema Texel. Foto: Filmfoto

Drugs, zuiveringen en actiehelden

Volop nieuwe films komende week in Cinema Texel. Scarlett Johansson raakt als studente Lucy betrokken bij een gevaarlijke drugsdeal, in The Purge: Anarchy worden inwoners van de Verenigde Staten opgeroepen om deel te nemen aan de jaarlijkse Purge (zuivering) en op 13 augustus draait de voorpremière van The Expendables 3.

Wanneer de studente Lucy in het buitenland per ongeluk betrokken raakt bij een gevaarlijke drugsdeal, ontdekt ze dat er geen grenzen zijn aan haar intellectuele ontwikkeling en dat ze in staat is om steeds meer van haar hersencapaciteit te benutten. Ze verwerft daarbij ongelimiteerde krachten die haar veranderen in een genadeloos wapen.

In The Purge: Anarchy worden de inwoners van de Verenigde Staten opnieuw opgeroepen door de 'New Founding Fathers of America' om deel te nemen aan de jaarlijkse 'Purge' (Zuivering). James DeMonaco keert terug als regisseur/schrijver/producent van deze thriller.

In The Expendables 3 schitteren naast vertrouwde spierbundels Sylvester Stallone, Jason Statham en Arnold Schwarzenegger ook actiehelden Harrison Ford, Antonio Banderas, Wesley Snipes, Mel Gibson en KellanLutz. Wederom staat The Expendables garant voor een grote dosis actie en bombastische explosies.