Huisje van bezinning weer geopend

Het huisje van bezinning, het rieten hutje in De Dennen, is sinds afgelopen week weer geopend en vrij te bezoeken voor iedereen. In het rieten huisje kan men even genieten van het moment en ervaringen en ideeën opschrijven in een boek. Het huisjes staat nu voor de vijfde zomer en volgens initiatiefnemer Mare Hilstra zijn inmiddels alweer veel mooie berichten in het boek geplaatst. Het hutje is mede mogelijk gemaakt door Staatsbosbeheer, Axel Wetsteen, de Welkoop, Henk Hilstra, Kees Smit en opa Piet Mooij.


Jug Bros treedt op in de Worsteltent

Jug Bros speelt zondagmiddag 3 augustus om 14.00 uur in de tuin van de Worsteltent.

'Geen dampende sigaretten lucht, geen reuk van verschaald bier. Het duurt meestal even voordat Jug Bros op gang moet komen in de frisse lucht die de tuin van de Worsteltent nu eenmaal voortbrengt. Maar als dan eenmaal de vogels gewend zijn aan de eigengereide rock tunes, dan begint het middag feest ook echt. Het blijft een bijzondere combinatie: Jug Bros in de natuur.
Mocht het weer onverhoopt niet meewerken, dan terug naar een meer vertrouwd decor: een dak boven de kop en met veel bier op; da's mooi weer binnen', zo schrijven de eigenaren van de Worsteltent in de aankondiging.