Hersenstichting zoekt collectanten

De hersenstichting zoekt collectanten voor de collectie die plaatsvindt van 2 tot en met 7 februari 2015. 'Twee uurtjes collecteren is al genoeg', laat de stichting weten.

Op dit moment leeft een half miljoen mensen met ernstige, beperkende en blijvende gevolgen van een hersenaandoening, hersenziekte of hersenletsel. Daarbij kunt u denken aan ADHD, Beroerte, Coma, Dementie, Depressie, Migraine. 1 op de 4 mensen krijgt ooit te maken met een hersenaandoening. De Hersenstichting zet zich in voor al deze mensen en stel zich tot doel hersenaandoeningen te voorkomen en genezen en ervoor te zorgen dat patiënten een zo volwaardig mogelijk leven kunnen leiden. Hiertoe zamelen wij geld in dat besteed wordt aan wetenschappelijk onderzoek, voorlichting en projecten voor patiënten.

Voor de jaarlijkse collecte die plaatsvindt van 2-7 februari 2015 zijn wij op zoek naar collectanten. Daarom vragen wij uw hulp. U kunt zelf aangeven in welke straat en hoeveel uur u wilt lopen. Wat u ook doet, u helpt uw medemens ermee. Twee uurtjes collecteren voor al deze mensen, dat is een kleine moeite voor een groot effect.

Aanmelden als vrijwilliger kan door te bellen met 070 – 360 48 16 of via een e-mail aan info@hersenstichting.nl. Meer informatie is te vinden op www.hersenstichting.nl.