Bezoekers vermaken zich op de kermis in De Koog.
Bezoekers vermaken zich op de kermis in De Koog. Foto: Archief Texelse Courant

Kermis in De Koog groter dan Den Burg

De jaarlijkse vuurwerkshow op de Nikadel opent morgenavond om 22.00 uur de kermis in De Koog. De kermis in de badplaats heeft meer attracties dan het vervolg dat gegeven wordt in Den Burg een week later. De opbouwwerkzaamheden zijn in volle gang.

De kermis in De Koog krijgt attracties als een spookhuis, de Polyp, de Beach Party, het Fun House, de Autoscooter, de Crazy Mouse en de Superstar. In totaal staan twintig activiteiten op de lijst bij Bureau de Kermisgids dat de kermis net als voorgaande jaren organiseert.

Naast de genoemde attracties zijn er ook drie attracties voor kinderen: Circus Cars, Babysport en Trampoline. Er wordt eveneens aan de inwendige mens gedacht. Daarvoor zijn gebaks- en nougatkramen aanwezig.

Op de lijst staan verder een schietsalon en grijpkranen. De kermis blijft op de parkeerplaats staan tot en met zondag 20 juli en is elke dag geopend van 13.00 uur tot 0.00 uur.

Gedurende de kermis is het voorste gedeelte van de parkeerplaats niet beschikbaar voor auto's. Het achterste gedeelte blijft wel gewoon in gebruik.

Kermisbezoekers opgelet: op pagina 8 van deze krant vindt u een ruim assortiment aan kortingsbonnen voor de kermis.