Jonge cabaretiers

op podium Klif 12

Tom Lash & Rajko en zijn broer treden donderdag 17 juli op in Klif 12 in Den Hoorn.

De drie zijn volgens Klif 12 de jongste cabaretiers van Nederland. 'Ga ze zien voordat ze oud, bekend, arrogant en onbetaalbaar zijn', wordt met een knipoog vanuit het theater-restaurant opgemerkt. Het optreden begint om 20.30 uur, vooraf kan worden gedineerd.

Lash is 21 jaar en mag zich de jongste finalist ooit bij de Cameretten noemen. Hij stond in 2012 in de finale en in 2013 was hij finalist van het Groninger Studenten Cabaret Festival. Lash snapt naar eigen zeggen de wereld niet en ligt er wakker van hoe mensen denken, dingen tegenover zichzelf verantwoorden en hij snapt maar niet waarom bepaalde dingen zijn zoals ze zijn.

Rajko (20) en zijn broer Yuri Disseldorp (23) ontmoeten elkaar naar eigen zeggen thuis, waarna een duo geboren was. Rajko is al een paar jaar actief als stand-up comedian, was te zien bij Comedy Factor van RTL-4 en speelde een paar weken geleden nog op Oerol. Yuri zit op de kleinkunstacademie en de toneelschool.

Volgens Klif 12 worden het twee voorstellingen van driekwartier die mooi, vreemd, grappig, inspirerend en eigenlijk veel te eerlijk worden. De entree is €16,-. Voor dineren is reserveren vooraf gewenst.