Public Grill is voor iedereen

Lekker en gezellig eten voor een leuke prijs, dat is de insteek van de Public Grill van Claas Jan en Karin Vonck. Het nieuwe grillrestaurant in De Hollebol aan de Parkstraat ziet er sfeervol uit.


De afgelopen maand werd er hard gewerkt om De Hollebol om te toveren tot het American steakhouse dat sinds kort zijn deuren heeft geopend.
'Alles is bijna zelf gedaan door ons, vaders en vrienden, het was een grote klus maar zie het resultaat. We hebben hiervoor elf jaar Loodsmans Welvaren in Den Hoorn gerund, maar we waren toe aan een nieuwe uitdaging, toen kwam dit op ons pad. Wat is het een prachtig pand', zegt Karin.
Het restaurant is opgebouwd in allemaal knusse hoekjes, hierdoor hebben de gasten de ultieme mogelijkheid om gezellig met elkaar te zijn en de tijd aan elkaar te besteden.
Het restaurant heeft een warme uitstraling, met een Amerikaanse westernsfeer. Het geheel heeft wel wat van een saloon, afgemaakt met de bagagerekken. Ondanks de mogelijkheid tot intiem dineren is de Public Grill ook prima geschikt wanneer je met een groep uit eten gaat. 'Daar hebben we natuurlijk rekening mee gehouden', benadrukt Karin.

De menukaart is erg uitgebreid, voorgerechten als tapas, salade of een carpaccio en keuze genoeg uit hoofdgerechten, van een T-bonesteak, een grill mix of een hamburger, maar ook gamba's of iets vegetarisch. Voor iedereen is er iets. Voor de kinderen is er natuurlijk een kids menu.
'We wilden iets starten in Den Burg wat er nog niet was en dat is gelukt: voor een leuke prijs eten in een sfeervoll restaurant', vervolgt Karin. 'In het restaurant waan je jezelf even in een andere wereld dat is zo leuk van het restaurant', vertelt het duo. ' We zijn de hele dag geopend, dus voor de lunch is er ook een leuke lunchkaart, bijvoorbeeld een uitsmijter, tosti of hamburger: We gaan voor iedereen en dat is zo leuk van de Public Grill. We zien al veel jongeren die gezellig komen eten maar ook families die komen voor een leuk avondje uit. We staan met een leuk team, iedereen heeft er zin in en gaat ervoor en dat straalt de zaak ook uit. Iedereen is van harte welkom even te komen kijken', besluit Karin