Louis van der Vis

wint ledentoernooi

Jeu de boulesclub Den Burg heeft zaterdag zijn tweede serie partijen van het tweede ledentoernooi afgesloten. Louis van der Vis bleek opnieuw de beste.

Helaas trad bij de verwerking van de resultaten een computerstoring op en moesten die handmatig uitgerekend worden. Zo kon er toch een eindoverzicht komen. Traditiegetrouw volgde daarna de huldiging op het ereschavot. Helaas ontbrak de als tweede geƫindigde Cees van den Berg, maar zijn fraaie, door Rob Blok gemaakte prijs werd hem thuis bezorgd. De beste spelers waren dit keer: 1. Louis van der Vis, winst 4, saldopunten 42; 2. Cees van den Berg winst 3, saldopunten 31; 3. Ton Koopmans, winst 3, saldopunten 18.

Na afloop konden de spelers dankzij het fraaie zomerweer nog gezellig nazitten. De club heeft een druk wedstrijdschema, want zaterdag 5 juli is al weer het Tweede Open Texels Kampioenschap voor doublettes.

Daaraan doen 60 personen mee, waarvan 32 leden van verenigingen van de vaste wal. Na vier speelrondes moeten dan de spelers bekend zijn die met de fraaie, door Rob Blok gemaakte, bekers naar huis gaan. Belangstellenden kunnen vanaf 10.00 uur de wedstrijden gratis bijwonen op de banen naast het zwembad aan de Slingerweg 40 in Den Burg.