Texelse Jongeren

vakantiekaart

Stichting Young 4 Ever start woensdag 2 juli om 16.00 uur met de verkoop van de Texelse Jongeren Vakantiekaart. De jongeren vakantiekaart bevat vier bonnen, waardoor jongeren kunnen deelnemen aan vele verschillende activiteiten.

Vanaf 2 juli om 16:00 uur is de kaart verkrijgbaar in jongerencentrum Time Out aan de Wilhelminalaan 1 te Den Burg. De kaart is voor jongeren in de leeftijd van 11 t/m 15 jaar. De kaart is op de verkoopdag € 20,-. Na de verkoopdag € 22,-.

De Texelse jongeren vakantiekaart heeft een beperkte oplage van 300 stuks. Het is niet mogelijk om de vakantiekaart van tevoren te reserveren. Vorig jaar was de vakantiekaart binnen een uur uitverkocht. Een activiteit kost één of twee bonnen die tot en met zondag 17 augustus gebruikt worden.

De activiteiten voor dit jaar zijn o.a: karten, paardrijden, capoeira, marine museum, fort kijkduin, Italiaanse kookworkshop, bioscoop, klimpark, indoor midgetgolf en nog veel meer. Alle activiteiten zijn terug te vinden op www.young4ever.nl. Voor vragen en overige info kan men contact opnemen met Berber Kruger 06-44083613 of via info@young4ever.nl.