Zomeravondconcert in Hoornder kerk

In de Hoornder kerk in Den Hoorn is op dinsdagavond 1 juli het derde concert in de reeks van 16 zomeravondconcerten van de Raad voor het Zomerwerk van de kerken van Texel. Het concert wordt gegeven door een internationaal gezelschap dat bestaat uit Jussi Paananen uit Finland (viool), Jeanny Beerkens uit Nederland (cello) en Yumi Toyama uit Japan (piano). Het belooft een boeiende avond te worden met op het programma twee werken voor strijkers en piano: Het pianotrio in Bes majeur van Mozart KV 502 en het eerste pianotrio van Mendelssohn. Het concert begint om 20.15 uur en is vrij toegankelijk. Na afloop wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd.


Rondje De Koog

In diverse kroegen in de Dorpsstraat in De Koog is vrijdag en zaterdag livemuziek in het kader van Rondje De Koog Live dat voor de tweede keer gehouden wordt.

In café De Kuip speelt vrijdag Bluesselect, in café De Jutter speelt op vrijdag Lesley William en op zaterdag Jan Warringa. In café Sjans treden DJ Wester & Maroen twee dagen op. De Texelse formatie Gone to the Beach speelt twee beide dagen in Tapas Bar Bodega 59 en De Babbels draait feest-DJ Arie en in Geen Idee zingt Johan Kettenburg. Ook De Wijsneus en Bar & Restaurant Eigeweis nemen deel. Hun programma was nog onbekend bij het drukken van deze krant.