Tuunderie verandert

Martin de Jong van De Tuunderie zet het bedrijf vanaf 1 juli voort als eenmanszaak. Nadat medevennoot Jolanda Persoon zeveneneenhalf jaar geleden De Tuunderie oprichtte, neemt ze afscheid en gaat De Jong alleen verder. De twee vormden sinds 2008 een vennootschap onder firma.

Jolanda Persoon woont al sinds 2012 in Mijnsheerenland (net onder Rotterdam), maar kwam nog steeds regelmatig naar het eiland om in het bedrijf te helpen. Nu ze afgelopen februari een dochtertje heeft gekregen, is het erg moeilijk te combineren.

In gezamenlijk overleg is daarom besloten afzonderlijk verder te gaan. Afgezien van deze aanpassing verandert er volgens De Jong niet veel bij de tuinderij op de hoek Georgiƫweg-Spinbaan. De Jong doet nog steeds alle uitvoerende werkzaamheden, zoals tuinaanleg, en hij zal gebruik blijven maken van de expertise van Jolanda voor de tuinontwerpen en beplantingsadviezen.

Martin overweegt wel om te stoppen met de tuinwinkel. Klanten kunnen wel op afspraak terecht voor planten en het blijft mogelijk bestratingsmaterialen en tuinhout te bestellen.

De Tuunderie is voortaan telefonisch bereikbaar op 0222-321001 of 0620005334.