Vlindernacht

Mienterglop

In het kader van de nationale vlindernacht organiseert de nachtvlinderwerkgroep Reydon/Maas in samenwerking met het IVN op 27 juni een vlindernacht.

De locatie is net als vorig jaar de Fischers Weid aan het Mienterglop achter huisnummer 27, aanvang 22.30 uur. Er wordt gevangen met twee lichtopstellingen, waardoor er een grote kans is op prachtig gekleurde nachtvlinders. Het is voor iedereen toegankelijk, maar neem wel een zaklantaarn mee in verband met de duistere entree. Bij slecht weer (regen of harde wind) wordt het de vlindernacht een dag uitgesteld! Voor informatie kan men contact op nemen met Reydon tel. 313795 of Maas 312788.


Laatste week

'Dichter bij zee'

Het project 'Dichter bij zee' waarin op paal 9 tien strandhuisjes zijn ingericht met werk van tien kunstenaars en tien dichters gaat deze week de laatste week in. Pauline Valk van de organisatie meldt dat de kunstenaars en dichters voor het project al vele positieve reacties hebben ontvangen. 'Dichter bij zee' is onderdeel van kunst- en cultuurfestival Klifhanger in Den Hoorn, dat ook de laatste week in gaat.


Zomerzout

In atelier Tusse de Banke in Den Burg is tot en met 11 juli de expositie Zomerzout te zien. Het betreft een groepsexpositie van leden van kunstenaarscollectief Zout.