Afbeelding
Foto: Persfoto

Erkenning school

ISSP Stevenson

De school ISSP (internationale school voor spirituele psychologie) heeft voor de tweede keer de erkenning van het CRKBO doorstaan. Dat meldt Inge Stevenson. 'Hiermee zijn we net als alle opleidingsinstituten (zoals de HBO opleidingen) erkend als kortdurend beroepsgericht onderwijs.' Ze geeft ook lezingen en workshops in binnen- en buitenland over hoe het zenuwstelsel is te beinvloeden naar diepere ontspanning en zelfherstel via de methode van lichaamsgerichte traumatherapie Somatic Experiencing. En maandelijks zijn er kosteloze meditatie avonden. Meer hievover in de agenda van www.healing-verbinding.nl


Blues bij Paal 12

Smokin' Cadillac speelde vorig jaar al op Texel Blues in de 12 Balcken en komt dit jaar terug als headliner op 12 oktober, samen met de Engelse topper Dan Owen die het festival dit jaar zal afsluiten. Op zaterdagavond 28 juni kan iedereen echter al proeven aan Smokin' Cadillac tijdens de Ronde om Texel.

Vanaf 22.00 uur treedt de bluesformatie op bij Paal 12. Als het weer het toelaat speelt de band zelfs op het strand zelf. Smokin'Cadilac zijn 5 gasten uit Den Haag en omgeving met een liefde voor rauwe, stampende en recht voor zijn raap blues. Ze mixen de rauwe Mississippi blues van begin vorige eeuw met een gitaar Woodstock saus tot een eigen en herkenbare klank die ergens ligt tussen Seasick Steve en The Black Keys. Ieder optreden laten ze met een mix van eigen werk en bekende stampers zien en horen hoe de blues, met teksten over kommer en kwel, teveel drank en foute vrouwen het leven toch telkens weer hoop kunnen geven. Iedereen die geen zin heeft in een discodreun uit een doosje, maar live, op het strand mee wil dansen, zingen en stampen moet de 28e dus bij Paal 12 zijn.

FOTO