Klaverjassen in

Kotexgebouw

Klaverjasclub Den Burg begint weer met de open drives. De open drives worden georganiseerd in het Kotex gebouw en starten weer vanaf maandag 7 juli.

Er wordt gespeeld met vaste maat. De inleg bedraagt € 2 per persoon. U kunt zich elke avond tot 20:00 uur aanmelden. Als u geen vaste maat heeft, kom toch gerust langs, dan probeert de club voor u een vervanger te vinden. Na afloop van de kaartavond is er een verloting met leuke prijzen. De drives beginnen om 20.00 uur. De open drives worden georganiseerd tot en met eind augustus.


JEUGDWAANZIN

De JeugdWaanzin is weer in aantocht, De speurtocht, gehouden op 15 en 16 augustus is bedoeld voor kinderen van 12 tot 16 jaar. Er is plaats voor twintig groepen.

In groepen van 4 gaan de kinderen op de fiets het hele eiland over. Tijdens deze spannende speurtocht overnachten de groepen op een bijzondere plek, waarna zij de volgende ochtend weer verder gaan met de Waanzin.

De locatie van de slaapplek is traditiegetrouw nog onbekend. De kosten zijn €20,- per persoon. Opgeven kan tot 1 augustus via jeugdwaanzin@hotmail.com. Er is plaats voor 20 groepen, vol is vol!

Tijdens deze Waanzin zijn er ook posthouders nodig. Lijkt het u leuk om te helpen dan kunt u contact opnemen met de organisatie via bovenstaand emailadres.