Puppycursussen

Clinidogs

In juli 2014 starten nieuwe puppy en vervolg cursussen aan de Muyweg. Er zijn nog enkele plaatsjes beschikbaar. Er wordt de hele zomer doorgetraind en alle rassen zijn welkom. Clinidogs Hondentrainingen traint op positieve wijze uw hond tot een gehoorzaam maatje. Clinidogs adviseert eigenaren ook bij alle voorkomende problemen mbt hun hond. Tevens wordt er goed gekeken naar de wat voor de specifieke combinatie (hond en eigenaar) van belang is. Het bedrijf werkt enkel met gediplomeerde en ervaren instructrices en is mogelijkheid tot privéles. Meer informatie is te verkrijgen via www.clinidogs.com, clinidogs@gmail.com en via Suzan Vlaming op telefoonnummer 06-20600942.


Wat ik zeggen wou

Busvervoer

N.a.V de stukken in de Texelse Courant en de Telegraaf van 18 juni jongsleden wil ik graag reageren. Wat halen mensen in hun hoofd om ten eerste de ov-kaart af te schaffen, terwijl je in heel Nederland straks alleen maar met een ov-kaart kunt reizen in tram, trein, bus en metro. Bovendien zie ik als vaste Texelganger (33 jaren) op de boot al die dagjesmensen plus de mensen die met het openbaar vervoer komen.

Niet iedereen kan zich een auto permitteren. Dan vind ik het een asociaal plan om buslijnen te schrappen. Zodat deze vakantiegangers zich met dure middelen zich moeten verplaatsen naar alle delen van dit mooie eiland. Denk maar eens aan de Krim in De Cocksdorp.

Tevens ben ik van mening dat de middenstand en bedrijven de gevolgen zeker zullen merken en verder alle mensen die hun brood verdienen aan deze vakantiegangers die afhankelijk zijn van het openbaar vervoer.

Mensen: bezint, eer gij begint. Met dit waardeloze verzinsel, anders kan ik het plan niet noemen en laat indien nodig een kleinere bus rijden op tijden die niet relevant zijn. Ik ben niet de enige vakantieganger die hier zo over denkt en ook menige Texelaar is het met het plan totaal niet eens. Ik hoop dat u uw plannen zal overdenken en aan de gevolgen voor gasten en bewoners van Texel.

Mevrouw De Han,

IJmuiden.