Ex-verslaafde bij Young forever

In de maanden mei en juni gaat stichting Young 4 Ever weer van start met een nieuwe reeks voorlichtingen. Vanwege het hoge drugsgebruik onder jongeren op Texel en met de zomervakantie plus daarbij alle verleidingen in het vooruitzicht vinden wij het belangrijk om aandacht te hebben voor dit onderwerp.

In samenwerking met Brijder jeugd en het CJG organiseren we 4 avonden waarin ex verslaafde Pieter Lenoble zijn verhaal komt doen en met aanwezigen in gesprek gaat. Pieter is op zijn 14de begonnen met blowen en raakte vervolgens ook al snel in aanraking met harddrugs. Hieraan raakte hij verslaafd. Inmiddels is hij 10 maanden clean. Nieuwsgierig naar zijn hele verhaal en/of heb je vragen aan Pieter? Vrijdag 20 juni aanstaande vindt de volgende bijeenkomst plaats in jongerencentrum Time Out, Wilhelminalaan 1 in Den Burg. De avond begint om 18.30 uur en is zowel voor tieners, jongeren, ouders en andere geïnteresseerden gratis te bezoeken. Zijn er nog vragen over deze activiteit, mail ons dan op info@young4ever.nl.


Danspresentaties

Geen complete dansvoorstelling dit jaar met kostuums, decors en de hele rataplan, maar wel leuke presentaties van zo'n 300 dansleerlingen van Artex bij De Krim. Op 19 juni is het de beurt aan de leerlingen vanaf 13 jaar, zondag 22 juni treden de basisschoolleerlingen op. De leerlingen laten zien wat ze dit jaar geleerd hebben tijdens de danslessen van Lisette Boeijen en Quendell van Amstelveen. Te zien zijn onder andere de streetdancegroepen, ballet, Boys Only en Zumba Kids. De show van 19 juni begint op 19.00 uur(zaal open 18.30 voor genodigden en 18:45 uur voor overigen), op 22 juni begint de voorstelling om 14.00 uur, zaal open 13.30 uur voor genodigden en 13.45 uur voor overigen).


Voetreflexologie

In 't Drijverhuus in Den Hoorn wordt op 1 juli een informatiedag gehouden van de erkende beroepsopleiding voor Voetreflextherapie. Manda bergsma geeft op deze avond uitleg over de werking van voetreflexologie, de inhoud en opzet van de opleiding en men kan lesboeken in zien. De opleiding zelf start in september 2014 in Alkmaar. Het eerste jaar wordt gegeven in Alkmaar op 18 maandagen van 9.55-14.10 uur en het tweede jaar wordt volledig op Texel gegeven.