Omnyacc opent

kantoor Credion

Omnyacc Van der Vis en Den Boer aan de Abbewaal in Den Burg heeft een kantoor van Credion geopend.

Dat is een financiƫle adviesorganisatie die in 2001 werd opgericht en zich sindsdien landelijk heeft ontwikkeld. De organisatie is volgens Omnyacc gespecialiseerd in het aantrekken van vreemd vermogen (obligaties en leningen) om het vervolgens te investeren in het midden- en klein bedrijf.

Volgens Maarten Jeroen den Boer van Omnyacc is de opening van het Credion kantoor een nieuwe mogelijkheid voor ondernemers om aan financiering te komen. 'Dat is voor het midden- en kleinbedrijf een uitdaging en dit is een extra middel in de gereedschapskist om zaken voor elkaar te krijgen.'

Credion kan volgens Den Boer uit meer dan dertig bronnen geld putten, waardoor het voor financiering kan zorgen naast het bestaande aanbod van banken. Dan gaat het onder meer om geld uit crowdfunding. Credion houdt zich onder meer bezig met zogeheten hybride financieringsoplossingen, een mengvorm van vreemd vermogen en eigen vermogen. Omnyacc, dat zeven vestigingen in Noord-Holland en Friesland heeft, heeft zowel op Texel als bij de vestiging in Zwaagdijk een kantoor van Credion geopend.