Zwemcursussen in hotel Opduin

In Grand Hotel Opduin in De Koog vinden van september tot en met januari en van februari tot mei versnelde zwemcursussen voor diploma A plaats. De lessen voor kinderen vanaf vijf jaar worden gegeven door zwemschool Jos Koelenmeijer, gespecialiseerd op dit gebied.

De boel kwam aan het rollen nadat kinderen van Texel werden aangemeld voor de spoedcursussen in Heerhugowaard en Hoogwoud. Dit was voor de zwemschoolhouder aanleiding een goede locatie te zoeken voor het geven van zwemlessen op het eiland.

De zwemgroepjes zijn heel klein, maximaal zes leerlingen per docent en er wordt iedere dag twee en een half uur gezwommen. Na twee weken hebben de leerlingen volgens Koelemeijer een niveau bereikt van één jaar zwemles. In goed overleg met de directie van Grand Hotel Opduin gaat de zwemschool per jaar twee versnelde zwemcursussen aanbieden.

De zwemlessen worden gegeven op de dinsdagmiddag van 15.00-17.30 uur. Ook komt de woensdagmiddag beschikbaar vanaf 13.00 uur. Meer informatie over de zwemlessen is te vinden op www.zwemschooljoskoelemeijer.nl of via de zwemschool op telefoonnummer 0226-352131.