Winstpunten bij springen Akenburg

Bij het springen op de gecombineerde wedstrijden in manege Akenburg werd veel winstpunten gehaald.

Jorieke Meijer en Meelehoeve's Burberry Brown behaalden twee winstpunten en een eerste plaats. Voor Marian van der Geest en Chardonnay was het tweede parcours foutloos: een eerste prijs en twee winstpunten.

Mariska Witte en Cyrana sprongen in de klasse L en maakten een foutloos M-debuut. Ze pakten vier winstpunten. Leonie van Schaik pakte twee winstpunten. De eerste prijs voor het tweede parcours in de klasse L/M was voor Annemieke Bos met Wannahave.

Roos Kikkert en Grevenrits Daytime behaalden twee eerste prijzen en vier winstpunten. Twee winstpunten waren er voor Jill Mantje en Corry. Stans Plaatsman debuteerde met Bargerhof's Ivrin en pakte een winstpunt. Bente Jalving sprong met Rico twee parcoursen op M-niveau: twee eerste prijzen en een winstpunt.

Bij de pony's was in de klasse BB de eerste prijs voor Anniek van Liere en Udico. Manon List reed met Puck beide BB parcoursen foutloos rond en behaalde een eerste prijs voor het tweede parcours. Voor Roos Bloemendaal was er een eerste plaats in de klasse D-BB. Cindy de Ridder en haar paard Cumiek waren foutloos in de BB.