Godzilla 3D is één van de nieuwe films in Cinema Texel.
Godzilla 3D is één van de nieuwe films in Cinema Texel. Foto: Filmfoto

Wereldberoemd monster herleeft

In Godzilla 3D neemt het beroemdste monster ter wereld het op tegen kwaadaardige wezens die dankzij zelfingenomen wetenschappers ons voortbestaan bedreigen.

De legendarische Godzilla van de Japanse Toho filmstudio komt opnieuw tot leven in deze spectaculaire actie-avonturenfilm van Warner Bros. Van visionair regisseur Gareth Edwards ('Monsters') komt het indrukwekkende verhaal over moed en verzoening in een tijd van allesverwoestend natuurgeweld. De angstaanjagende Godzilla verrijst terwijl de mensheid machteloos toekijkt.

De film Grace of Monaco vertelt het wereldberoemde verhaal van Hollywood actrice Grace Kelly, gespeeld door Oscar winnares Nicole Kidman, die door haar huwelijk met Prins Reinier de derde (Tim Roth) Prinses van Monaco werd. Een prachtige film, geregisseerd door Olivier Dahan (La Vie en Rose), die de glamour en de keerzijde daarvan toont in het leven van Prinses Grace. De film is tevens de openingsfilm van het Filmfestival van Cannes 2014. In de film 'De 100-jarige man die uit het raam klom en verdween zien we het leven van de 100-jarige Allan die vlak voor zijn verjaardag vertrekt en op een roadtrip allerlei avonturen beleeft. Aanvangstijden zijn te vinden elders in deze krant en via www.texelagenda.nl.