Gezelligste Terras

Wat is het gezelligste terras van de gemeente Texel? Dat bepalen momenteel de inwoners van de gemeente Texel. Bij het uitbrengen van een stem maakt men kans op mooie prijzen zoals een tablet, een hotelovernachting en een wellnessdag voor 2 personen. Er kan tot en met 26 juli 2014 gestemd worden via www.gezelligsteterras.nl.


Bij het uitbrengen van een stem mogen rapportcijfers worden gegeven voor vier criteria: locatie, sfeer, service en prijs/kwaliteit-verhouding (cijfers tussen 1-10).

De gemeentewinnaars mogen door naar de finaleronde waar in wordt bepaald wat het gezelligste terras van de provincie is en welke horecagelegenheid zich een jaar lang het gezelligste terras van Nederland mag noemen. 27 oktober 2014 worden de awards uitgereikt aan de Provincie Winnaars en wordt de landelijke winnaar bekend gemaakt tijdens een feestelijke bijeenkomst in het prachtige Kasteel de Hooge Vuursche.

Maatschappelijk partner van deze verkiezing is Pink Ribbon. Zij ontvangen een mooie cheque tijdens de Award Uitreiking. Partners van deze verkiezing zijn onder meer Orangina en Ondernemers United. Alle informatie over deze verkiezing is te vinden via www.gezelligsteterras.nl.