Gratis probeerlessen

muziek bij Artex

Voor iedereen die erover denkt muziekles te nemen, geven docenten van Artex zaterdag gratis probeerlessen. De deuren staan open van 13.30 uur tot 15.30 uur.

Bijna alle muziekdocenten zijn aanwezig, iedereen kan vrijblijvend naar binnen lopen om een instrument te proberen en kennis te maken met de docent. De lessen zijn bedoeld voor alle leeftijden, ook voor volwassenen. Het is mogelijk om individueel les te volgen of in een groepje. Vaak is het goedkoper om op groepsles te gaan. Moeder/vader en kind kan ook, tegen een speciale prijs. Artex heeft knipkaarten, waarbij de leerling zelf kan bepalen wanneer hij of zij les wil. Er is iemand op de administratie die helpt met de juiste keuze te maken.

Voor volwassenen en kinderen zijn er diverse ensembles. Voor volwassenen die geen les meer willen, maar wel in een ensemble willen spelen zijn er 'Just 4 fun' (samenspelgroep met diverse instrumenten dat muziek uit alle windstreken speelt), het Wereldmuziek Ensemble (o.a. Keltische muziek) en de Small Bigband (jazzmuziek, blazers, piano, etc.). Verder het Artex Kamerkoor, Popkoor Texel en de Stemgroep gevorderden. Voor kinderen en jongeren zijn er de Notenkrakers (beginnersorkestje), het Fortissimo-orkest (vanaf 3 jaar muziekles), het Kinderkoor en de Popschool.