Voetballers en heren volleyballers gezocht voor Waddentoernooi

Op Ameland wordt in het weekend van 24 en 25 mei het Waddentoernooi gehouden. Op het programma staan volleybal, tennis, badminton, voetbal, hardlopen, surfen, biljarten, golf, klaverjassen en darten.

In verband met het Buitentoernooi van Tevokois het herenteam volleybal dat jaarlijks meedoe, verhinderd. Ook cd bestaande voetbalploeg kan geen team op de been brengen. De organisatie nodigt volleyballers en voetballers uit mee te doen aan het toernooi. Naast sportiviteit is gezelligheid een belangrijk onderdeel van het Waddentoernooi. De eilanden strijden om de Waddenbokaal. Voor aanmelden of meer infor kan contact worden opgenomen met Connie Joling, tel 317425 of mail naar sportservicetexel@texel.com.


Bridgeclub Alert sluit competitieseizoen af

Bridgeclub Alert sloot woensdag de vierde en tevens laatste ronde van het competitieseizoen af. Winnaar in de A-lijn werd speelpaar Nel Brans en Jo van Beek. De B-lijn werd gewonnen door Laurien Bakker en Renske van IJsseldijk.

Clubkampioen seizoen 2013-2014 is het paar uit de A-lijn dat gemiddeld over de vier competitieronden het best heeft gepresteerd. Hier strijken Els Witte en Miriam Switzer met de eer, met als goede tweede het paar Frida Timmer en Jan Bloem.

Vanaf woensdag 14 mei tot en met woensdag 11 september organiseert de club iedere woensdagavond een ontspannen zomeravondbridgedrive in dorpshuis De Bijenkorf in Oosterend, aanvang: 19.45 uur. Aanmelden aan de zaal uiterlijk 19.30 uur. Gasten zijn van harte welkom; speciaal ook de minder ervaren bridgers. Bridgeclub Alert staat bekend om haar 'milde' bridgeklimaat. Kosten pp €2,50.

Uitslagen vierde ronde:

A-lijn: 1e Jo van Beek & Nel Brans 57,11%, 2e Els Witte & Miriam Switzer 57,05%, 3e Annie Dogger & Luc Kellner 56,64%.

B-lijn: 1e Laurien Bakker & Renske van IJsseldijk 56,68%, 2e Jane Klein Breteler & Jean Vaillant 55,10%, 3e Marijke van de Kant & Tonny van Koppen 54,69% (deze drie paren promoveren naar de A-lijn).

Uitslag clubkampioenschap seizoen 2013-2014:

1e Els Witte & Miriam Switzer 56,15%, 2e Frida Timmer & Jan Bloem 55,78%, 3e Jan Veenendaal & Piet Bakelaar.