SVO verliest onnodig van Kleine Sluis

SVO heeft in de laatste wedstrijd van het seizoen de punten niet mee naar huis kunnen nemen. De ploeg verloor met 2-1 onnodig van een matig spelend Kleine Sluis.

Kleine Sluis begon fel, maar de openingstreffer kwam na tien minuten in 1-0 toen een vrije trap aan de rechterkant door Kevin Betsema ongelukkig in eigen doel werd gekopt. SVO kreeg goede kansen om de gelijkmaker op het bord te zetten, maar zag Kleine Sluis de score na een half uur verdubbelen. Na de rust en wat omzettingen in het elftal, waarbij Ben Daalder Hans Daalder verving, kreeg SVO meer grip op de wedstrijd. Het moest alleen waken voor de counter van Kleine Sluis. SVO kreeg kansen om te scoren, maar de bal leek niet in het doel te willen. Pas vijf minuten voor tijd was het invaller Jan Bloem die na een goede aanval de bal kon binnentikken na even daarvoor een grote kans op de aansluitingstreffer te hebben gemist. Helaas was er tijd tekort om een tweede treffer te maken. 'Als we nog tien minuten hadden doorgespeeld. was de gelijkmker zeker gevallen', zei coach Kremer na afloop. 'Kleine Sluis zat er volledig door. Maar als je in de eerste helft onnodig doelpunten weggeeft, loop de de hele wedstrijd achter de feiten aan en weet je dat het moeilijk gaat worden.'