Reddingbootdag op twee stations KNRM

De KNRM-stations bij De Cocksdorp (paal 33) en Oudeschild zijn zaterdag tijdens de Reddingbootdag van 10.00 tot 16.00 uur te bezoeken.

Donateurs, de 'Redders aan de Wal', kunnen meevaren op een reddingboot. Ook nieuwe donateurs mogen een tochtje maken. In De Cocksdorp vaart de Beursplein 5, in Oudeschild de Francine Kroesen en de Javazee uit het Reddingmuseum in Den Helder. Bij De Cocksdorp wordt vis gebakken en op beide stations worden artikelen van de KNRM verkocht. In Oudeschild laat het SIGMA-team met enkele demonstraties, gezamenlijk met de KNRM en alleen, zien hoe het in geval van nood functioneert.


Switch in Sjans

In café Sjans in De Koog speelt zaterdag de populaire Texelse band Switch, rond zangeressen Belinda van Diessen en Mareille Schoo en zanger Ad Harman. Het optreden begint rond 22.30 uur en is gratis toegankelijk.


Moederdag

Liesbeth Roeper verzorgt op dinsdag 6 mei een workshop 'Moederdag zonder moeder' voor mensen van wie de moeder is overleden. De workshop begint om 19.00 uur en is bedoeld voor iedereen vanaf 18 jaar. Deelname kost €25,- aanmelden kan via opgave info@zilt-tij.nl of tel. 06-22864560.