Loon en ontslag

thema bij NBC

NBC Eelman & Partners aan de Keesomlaan in Den Burg houdt maandag 5 mei een inloopspreekuur. 's Avonds is er een pitch- en infoavond.

Deze staat in het teken van lonen. Specialisten bekijken op verzoek de loonadministratie en geven antwoord op vragen. ZZP'ers zijn ook welkom voor vragen of ondernemersdilemma's. Men kan tussen 10.00 en 12.00 uur (zonder afspraak) binnenlopen. 's Avonds om 19.30 uur begint een pitch- en infoavond in het teken van ontslagrecht. Ook staat het onderwerp klantvriendelijkheid op de agenda. De sfeer is informeel, men kan met elkaar van gedachten wisselen en sparren. Voor vragen of opgave voor beiden bijeenkomsten: communicatie@nbceelman.nl of 314141.


Programma

Dodenherdenking

De op Texel geboren Ciska Stark is gastspreker tijdens de jaarlijke herdenkingsbijeenkomst die zondag 4 mei wordt gehouden in De Burght aan de Binnenburg.

Ciska Stark is naast predikant docent en directeur onderwijs aan de protestantse theologische universiteit in Amsterdam/Groningen. Zij spreekt over het thema 'Oorlog een keuze?' waarin zij ingaat op de vraag hoe oorlog het levensverhaal van mensen vormt. 'Deze ervaringen uit het verleden, hebben invloed op onze beslissingen van vandaag. Gedenken raakt ons allen, zeker hen die ooit vrijwillig of onvrijwillig in oorlogssituaties terechtkwamen.' Aansluitend volgt een stille tocht naar de Algemene Begraafplaats. Na een rondgang langs de Georgische levensboom en de Geallieerde Begraafplaats wordt om 20.00 uur twee minuten stilte gehouden. Tot slot worden kransen en bloemen gelegd.

Programma:

18.45 uur Herdenkingsbijeenkomst in De Burght. 19.30 uur Stille tocht naar Algemene Begraafplaats aan de Kogerstraat, rondgang en kranslegging bij monument 'De Levensboom' en 'Cross of Sacrifice'. 20.00 uur Twee minuten stilte en kranslegging bij monument 'De Goede Herder'. 20.15 uur Afsluiting van de Herdenkingsbijeenkomst met het zingen van 2 coupletten van het volkslied.