Verlies G-team

in Koedijk

4-3 was de eindstand zaterdag op het scorebord na de match Koedijk G3 - Texel G1.

Er werd acht tegen acht gespeeld, Texel'94 had drie wisselspelers, Koedijk één. De Texelaars kwamen snel op een 0-1 voorsprong dankzij spits Ricardo Blom, die de bal via de keeper in doel werkte. Een paar minuten daarna moest Twan Weijers vijf minuten uit het veld omdat hij volgens de scheidsrechter iets had gezegd, wat hij zelf tegensprak. Hierna scoorde Koedijk de 1-1 door de bal laag langs Texel'94-keeper Peter Breuer te schieten. Voor rust hadden Ricardo Blom, Kevin Weldam en Kees van der Vis nog goede kansen. Maar die gingen er niet in. In blessuretijd maakte Koedijk de 2-1 door een goed afstandsschot over rechts langs keeper Peter Breuer. Hierna floot de scheidsrechter voor rust. In de tweede helft maakte Koedijk de 3- 1 door de bal laag langs onze keeper te schieten. Daarna maakte Ricardo Blom via een combinatie met Kevin Weldam de 3-2. Daarna maakte Koedijk uit de uittrap van de keeper die door onze verdediging op snelheid de 4-2. Hierna maakte Kevin Weldam de 4-3 door de bal snoeihard midden in doel te schieten. Daarna hadden wij nog diverse kansen voor de gelijkmaker maar die ging er niet in door onze spelers Ricardo Blom, Kees van der Vis en Kevin Weldam.