Het kampioensteam mocht op de foto met de jeugd van Ajax.
Het kampioensteam mocht op de foto met de jeugd van Ajax. Foto: Wouter de Waal

Pupillen 'Barcelona' kampioen

Met nog drie wedstrijden te gaan heeft pupillenteam Barcelona zaterdag onder grote belangstelling het kampioenschap binnengehaald.

Na een zwaar bevochten gewonnen wedstrijd tegen Bayern Munchen (7-5) kregen de spelers (Daan, Luuk, Sem, Quinten, Yari, Gijs, Casper, Zsuzsa en Niels) een trofee uit handen van Marko Koorn, coördinator van de E-jeugd. Daarna mochten ze op de foto met het aanwezige jeugdteam van Ajax. Pupillenteam Barcelona, dat wordt gecoacht door Stephan Boogaard en Harm Koolhof, heeft na de eerste wedstrijd van het seizoen geen enkele keer meer verloren. Deze week speelt het team tegen SVO, dinsdag 15 april staat de wedstrijd tegen Real Madrid op het programma.


Collecte Kinderhulp

Vrijwilligers gaan in de week van 13 tot en met 19 april de straat op om te collecteren voor het Nationaal Fonds Kinderhulp. Met geld van dit fonds worden kinderen ondersteund die door geldgebrek buitenspel staan. Kinderhulp vindt dat ieder kind zich moet kunnen ontwikkelen en een beetje geluk verdient. Meer informatie is te vinden op www.kinderhulp.nl.