Texel'94 klimt naar een tweede plaats

Texel'94 is na winst van 0-3 op Always Forward uit Hoorn opgeklommen naar de tweede plaats op de ranglijst.

Reeds na vijf minuten kreeg Texel'94 de kans om de score te openen, maar de grensrechter vlagde voor buitenspel. Tegenstoten van Always Forward werden onschadelijk gemaakt door de Texelse defensie. Een vrije trap van Always Forward verdween omstreeks de 20ste minuut over en een schot van Bart de Lugt werd in de 25ste minuut door de defensie van Always Forward geblokt. Aan de andere kant maakte keeper Alexander Smit een poeier van afstand van een der thuisclubspitsen op formidabele wijze onschadelijk. Het eerste doelpunt viel in de blessuretijd van de eerste helft, toen Pim de Lugt zijn ploeg op voorsprong zette door de keeper in de linkerbenedenhoek van dichtbij te passeren. In het begin van de tweede helft leek Texel'94 maar amper bestand tegen de toenemende druk. Niels Dubbelt werd gewisseld voor Sander de Haan, maar er waren al zo'n zeventig minuten gespeeld toen de hardwerkende JesperArkenbout met een afstandsschot 0-2 liet aantekenen. Ruim vier minuten voor het einde vierde Sander de Haan zijn rentrée met de derde treffer. Hij omspeelde de Forward keeper op beheerste wijze en tikte de bal in het verlaten doel.