Texel'94 G1 verliest maar net van KGB

Het G-team van Texel'94 heeft de uitwedstrijd tegen KGB G1 met 4-3 verloren.

KGB speelt sinds oktober 2013 in dezelfde poule als Texel'94. Het team was kampioen, maar vooral omdat de voormalige coach meespeelde, wat volgens de meeste mensen niet de bedoeling is. Nu hebben ze een nieuw team, met enkele spelers die voorheen wel mochten meespelen. Hieronder aanvoerder Van der Bijl, die deze wedstrijd als keeper stond opgesteld. Er werd negen tegen negen gespeeld, beide ploegen hadden één wisselspeler op de bank. Texel'94 kwam al snel op voorsprong door de snelheid van Ricardo Blom die de bal langs de keeper van KGB schoot. Kort daarna maakte KGB drie doelpunten achter elkaar, waarbij de verdediging van Texel'94 kansloos was. KGB combineerde beter en elk doelpunt werd door een andere speler gemaakt. Met 3-1 floot de scheidsrechter voor de rust. Door een combinatie tussen Ricardo Blom en Kevin Weldam wist Texel'94 het verschil na de rust terug te brengen tot 3-2. Maar al snel breidde KGB de voorsprong weer uit naar 4-2 door een goede voorzet die voor de voeten van een speler kwam die nog geen bal had geraakt. Min of meer per ongeluk schoof hij de bal langs Peter Breuer in het doel. Ricardo Blom wist de schade te beperken tot 4-3.