SVO geeft kaartje af tijdens paasweekend

SVO was zaterdag in de laatste thuiswedstrijd van het seizoen oppermachtig tegen Bergen.

Na 20 minuten opende de in de spits gestarte Jacob Krijnen de score, enkele minuten later schoot Martijn Drijver de 2-0 binnen. Drijver zorgde ook voor de 3-0 ruststand door vanaf links de bal met zijn linkerbeen over de keeper van Bergen te liften. In de tweede helft gebeurde er een half uur weinig: Ben Daalder en Klaas Zuidewind vervingen Ed de Vries en Dave Witte en SVO zette nog even aan. Jacob Krijnen liet zien waarom hij in de spits was geposteerd en tekende voor de 4-0 en de 5-0. Het slotakkoord was aan Jimmy Vlaming die geklungel van de keeper van Bergen genadeloos afstrafte. Hoe anders verliep maandag de wedsrijd tegen medekoploper DZS uit Wijdewormer, dat de laatste wedstrijd van het seizoen speelde en de volle winst moest pakken om kans te maken op het kampioenschap. SVO had het moeilijk en dankte stand-in doelman Pieter Duinker. Met een paar fraaie reddingen behoedde hij zijn ploeg voor een achterstand. SVO rook mogelijkheden en Jimmy Vlaming liet 0-1 en 0-2 aantekenen. Nog voor rust scoorde Ed de Vries 0-3. In de tweede helft zette DZS alles op alles en liep uit tot 4-3.