Twee eagles geslagen bij jeugdwedstrijd

Dertig jeugdleden van de golfclub deden zaterdag mee aan de paaswedstrijd. Zowel Annabel Groothuis als Thomas Wassenaar sloeg een eagle op de dertiende hole.

In de categorie 18 holes strokeplay nam Thomas Wassenaar met 75 slagen de brutoprijs in ontvangst. Annabel Groothuis werd met 69 slagen nettowinnaar en sloeg tevens de longest drive. Mike van der Haas sloeg zowel de longest drive als de neary bij de heren. Bij de 9 holes strokeplay werd Sieme Boomstra met maar liefst 23 stablefordpunten eerste. Daniƫl Wassenaar werd met 45 slagen brutowinnaar. De derde categorie startte op speciale tees op 150 meter van de greens. Hierdoor hadden minder ervaren spelers de mogelijkheid een leuke score te behalen. Isa van Diepen won en sloeg ook de longest drive. Deze sloeg Hendrik Franssen bij de jongens. Op de kleine baan werd Olivier Langendam eerste met 24 stablefordpunten. De longest drives werden geslagen door Elisa Witte en Merijn Fokkens.

18 holes strokeplay: 1.Annabel Groothuis, 2.Mike van der Haas, 3.Thomas Wassenaar. 9 holes stableford: 1.Sieme Boomstra, 2.Toon Pop, 3.Daniel Wassenaar. 9 holes paars: 1.Isa van Diepen, 2.Xander van Boven, 3.Douwe van Diepen. 9 holes kleine baan: 1.Olivier Langendam, 2.Elise Witte, 3.Jarno Witte.

De prijzen werden beschikbaar gesteld door De Lindeboom en Greenside.