Dames Tevoko speelt thuis tegen Jonas

Het damesteam van Tevoko wacht zaterdag de zware thuiswedstrijd tegen titelkandidaat Jonas uit Beverwijk. De uitwedstrijd werd met 3-1 verloren, maar het was geen dikke nederlaag. Het sterke en enthousiaste team van Jonas kan bij winst op Tevoko en verlies van concurrent Clam Dycke zaterdag kampioen worden. Tevoko zal er alles aan doen om punten van Jonas af te snoepen.Het team is compleet met uitzondering van Céline de Graaf, zodat het kampioensfeestje een week moet worden uitgesteld. De wedstrijd wordt gespeeld in sporthal Ons Genoegen en begint om 13.45 uur.


Dictees in bibliotheek

Ter gelegenheid van het jubileum worden in de bibliotheek twee dictees gehouden van vijftig woorden, één voor de jeugd en één voor volwassenen.

Deelname is gratis, aanmelden kan tot 10 april bij de bibliotheek, tel. 312743 of texel@kopgroepbibliotheken.nl. Het Woorddictee voor de jeugd wordt maandag 14 april vanaf 16.00 uur uur gehouden en is bedoeld voor kinderen uit groep 7 en 8. Het dictee voor volwassenen wordt gehouden op woensdag 16 april vanaf 20.00 uur.