Beauty Online: verbouwd en uitgebreid.
Beauty Online: verbouwd en uitgebreid. Foto: LiselotteSchoo

Beauty Online houdt open dag

Beauty Online – schoonheidssalon, nagelstudio en 'luxe giftshop' – van Martine van Hintum is verbouwd en uitgebreid en houdt zaterdag van 11.00 tot 17.00 uur open dag.

Beauty Outline is gevestigd in een klein, maar sfeervol pand in winkelpassage 1900 aan de Dorpsstraat in De Koog. In het voorste gedeelte is een winkel, waar een breed scala aan verzorgende producten van topmerken en originele cadeautjes verkrijgbaar zijn. De schoonheidssalon erachter heeft twee behandelstoelen, waarin vrouwen én mannen hun gezicht kunnen laten verzorgen. Dat kan desgewenst ook in 'duobehandeling.'

Van Hintum heeft zich gespecialiseerd in de behandeling van couperose, een aandoening waarbij haarvaatjes in het gezicht beschadigd zijn. Ze geeft daarnaast advies op het gebied van dag- en nachtmake-up en bruidsmake-up. Klanten kunnen er tevens terecht voor 'superfoods'.

Eens per maand voeren cosmetisch arts Edwin Molenaar en specialist in 'permanent make-up' Esther Goudsblom hun specialisatie bij haar uit. Zij zijn zaterdag ook op de open dag, evenals haar stagiaire Annabelle van Zon.