ZZP-ers netwerken

elke laatste vrijdag


Het bestuur van ZZP Texel heeft het plan elke laatste vrijdag van de maand een informele bijeenkomst te organiseren. Vrijdag 28 maart treffen de ZZP'ers elkaar bij Vincent lounge, aan de Binnenburg.

Doel is om elkaar (nog beter) te leren kennen en te bespreken wat er allemaal speelt op zakelijk Texel. Er kan kennis worden gemaakt met collega-ondernemers, gezocht worden naar samenwerking en uitdagingen besproken worden. Op vrijdag 28 maart is de eerste gelegenheid voor ZZP-ers en andere ondernemers om elkaar te ontmoeten tijdens deze informele netwerkborrel. Vanaf 16.00 uur zijn ze welkom bij Vincent lounge. Zelfstandige ondernemers hoeven hiervoor (nog) geen lid te zijn van ZZP Texel. Versnaperingen zijn op eigen kosten.


Kledingmarkt

In de aankondiging van de kledingmarkt voor Moldaviƫ in De Schakel in Den Burg zijn de tijden verwisseld. De markt is vrijdag van 9.30 tot 18.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 15.00 uur.


Fancy Fair in

Lubertischool

In en rond de Lubertischool in De Koog wordt vrijdag 28 maart van 16.00 uur tot 20.00 uur een fancy fair gehouden.

Met onder meer een springkussen, pony rijden, schminken een restaurant met gebakken vis, een stukje taart en andere hapjes. Er is een kindereethoek met hotdogs, pannenkoeken en ijsjes. Verder zijn er verschillende spelletjes te doen en kunnen zelf gemaakte spullen van de leerlingen worden gekocht. Een rommelmarkt, het rad van fortuin en een grote verloting ontbreken niet.

Hiervoor hebben vrijwilligers allerlei prijzen opgehaald. Zoals drie rondvluchten boven Texel, een hotelovernachting, een dekbed, diverse etentjes en andere grote en kleine prijzen. De opbrengst wordt gebruikt voor het opknappen van het schoolplein. De fancy fair wordt bij mooi meer deels buiten gehouden. Iedereen is welkom.