G-team verliest in Bergen van Berdos

Het G-team van Texel'4 liet zaterdag de punten liggen tegen Berdos G1.

Texel'94 beschikte over niet meer dan negen spelers, maar met Jan Frans Haveman werden dat er toch tien. Op het kunstgras van Berdos werd acht tegen acht gespeeld. Texel'94 kwam al snel op achterstand door de topscoorder van Berdos, die deze competitie al 90 doelpunten had gemaakt. De score van Berdos stond op 127. Ricardo Blom wist de gelijkmaker te scoren door de bal in de kruising te schieten, onhoudbaar voor de 74-jarige keeper. Er werden over en weer punten gescoord, Berdos kwam op 2-1, Texel'94 maakte gelijk, maar Berdos liep weer uit. Een hard schot bleek onhoudbaar voor keeper Peter Breuer. Door fouten in de achterhoede liet Texel'94 de tegenstander uitlopen en bij rust was de stand 6-2. Na rust werd het verschil zelfs nog groter, al wist Ricardo Blom de schade te beperken door alleen op de keeper af te gaan en 7-3 op het bord te brengen. Maar het ontketende Berdos scoorde punt na punt en liet de verdediging van Texel'94 kansloos. Hoewel Breuer de nodige ballen wist te stoppen, was de eindstand 15-3 voor Berdos.

Komende zondag gaat Texel'94 naar Bovenkarspel voor de wedstrijd tegen KGB. Deze begint om 11.30 uur.