Lillian Visser wint clubwedstrijden GOS

De leden van gymnastiekvereniging GOS uit Oudeschild lieten dinsdag zien wat ze waard waren tijdens de onderlinge wedstrijden.

De wedstrijden werden bezocht door kinderen, trainers en andere toeschouwers, die van mening waren dat dankzij de inzet van trainers Henk van den Heuvel en Anneke Hoogenbosch het niveau van de vereniging de laatste jaren flink omhoog is gegaan. Na de jongste leden kwamen de oudere kinderen en de leerlingen van het voortgezet onderwijs aan de beurt. Van den Heuvel had de wedstrijden uitgebreid, waardoor er meer leden in de prijzen konden vallen. Zo waren er koppels gemaakt, waardoor de deelnemers, zonder dat ze het zelf wisten, met elkaar streden om de meeste punten in koppelverband. Voor de jongens was er een extra krachtdiploma en voor de meisjes een diploma voor sierlijkheid. De EP-clubbeker ging naar Lillian Visser.

Uitslagen:

Jongens: 1.Morris Hemelrijk; 2.Juan Carlos Kuyper; 3.Duco Zijm. Groep 3-4: 1.Roos Zegel; 2.Donna van der Slikke; 3.Marit Krijnen. Groep 5-6-7: 1.Zoƫ Brouwer; 2.Tessa Koopmans; 3.Charlotte Eelman. Groep 8 en voortgezet onderwijs: 1.Lillian Visser; 2.Maaike de Graaf; 3.Joyce Coevert.