De medewerkers van Hotel Greenside in De Koog met de prijs.
De medewerkers van Hotel Greenside in De Koog met de prijs. Foto: Hotel Greenside

Greenside het 'beste hotel van de Wadden'

Hotel Greenside in De Koog is door gasten van de boekingssite HotelSpecials.nl verkozen tot Beste hotel op de Wadden. Het viersterrenhotel werd in 2013 beoordeeld met een 8,5.

Het meest zijn de bezoekers te spreken over de 'ideale ligging' van het hotel, het vriendelijke personeel en de ruime kamers. Bouke Weber, general manager van Hotel Groep Texel waar Greenside onder valt, is trots op de prijs. 'Een eer om te worden verkozen tot Beste hotel op de Wadden. Het is fijn om te weten dat gasten het waarderen dat je je best doet. Pas als zij tevreden zijn, zijn wij dat ook.' De ligging draagt bij aan de waardering. 'Het hotel ligt aan de rand van De Koog, dé badplaats van Texel. Met een paar minuten lopen ben je op het strand, maar ook het gezellige centrum ligt vlakbij.' Daarnaast bieden de ruime kamers volgens Weber een 'heerlijk ontspannen verblijf'. De prijs is gebaseerd op de beoordeling van gasten.

In 2013 hebben meer dan honderdduizend gasten die via HotelSpecials.nl een overnachting boekten een beoordeling ingevuld. HotelSpecials werkt samen met ruim 4000 hotels in de Benelux, Duitsland, Frankrijk,Oostenrijk en Scandinavië.