Koomen en Eelman ouderwets op dreef

Co Koomen en Piet Eelman waren ouderwets op dreef en wonnen met 5558 punten uit drie spellen de elfde klaverjasdrive van buurthuis Bethel in Zuid-Eierland.

Erik Hooijschuur en Peter Witte handhaafden zich met 5455 op de tweede plaats en behielden de koppositie in het algemeen klassement. Op slechts acht punten achterstand werden Tiny Kok en Dieuw Weitz derde. André van der Heide en Michel Kuip konden de aansluiting met de topdrie goed volhouden. Zij werden vierde dankzij een hoge score van 2251 punten tegen Carla Jager en Joop Jonk. Nieuwkomers Wim van Leersum en Hans Kuipers begonnen geschrokken tegen Hooijschuur en Witte. Zij kwamen niet verder dan 1067 punten, maar herstelden zich prima door de latere winnaars van de avond met ruime cijfers te verslaan. De volgende drive in Bethel wordt gespeeld op donderdag 20 maart, aanvang 19.45 uur.


Texel'94 vergadert

Texel'94 houdt maandag 31 maart de jaarlijkse ledenvergadering. De agenda is beschikbaar via www.texel94.nl. Een van de onderwerpen is het kunstgrasveld. De vergadering wordt gehouden in de kantine aan de Haffelderweg en begint om 20.00 uur.